Over

Els Mermans

Na opleidingen in verpleegkunde en psychologie heb ik 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven, oa. in de farmaceutische industrie.

Als communicatieprofessional en trainer was ik actief binnen verschillende domeinen waaronder pijn, depressie, stress en burn-out.

Ik volgde verschillende bijscholingen rond communicatie en psychologie alsook verschillende specifieke opleidingen:¬† Personal Coach (Dr. Luc Swinnen), Postgraduaat Professionele Coach (Artevelde Hogeschool), Stress en Burn-out Coach (HRD Academy), stressadviseur (Yourcoach) en Ability Case Manager (Prevent). Tevens ben ik gecertificeerd ‘return to work coordinator’ (erkenning RIZIV).

Als specialist is arbeidsre-integratie en stresspreventie werk ik samen met verschillende gekwalificeerde en gecertificeerde ‘return to work’- adviseurs en met een uitgebreid netwerk van professionals. Zo bieden we kwaliteit, duidelijkheid en duurzaamheid.

We helpen¬† bedrijven bij het opstellen en uitvoeren van hun verzuimbeleid, re-integratiebeleid en preventiebeleid rond stress. Dat kan door concrete en doelgerichte ’to the point’ consulting, coaching en training.